PS5 Yardım hdd almayı düşünüyorum ama aklımda sorular var

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde tuncaeroglu01 tarafından oluşturulan hdd almayı düşünüyorum ama aklımda sorular var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı hdd almayı düşünüyorum ama aklımda sorular var
Konbuyu başlatan tuncaeroglu01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eeerrrriiik

tuncaeroglu01

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2026
7
0
1
Merhaba ps5 dahili hafızası 1tb ve 4/5 oyunda doluyor ssd ve m2 ssd çok pahalı toshiba 4tb hdd var fiyatı uygun alsam ps5 oyunları oraya yüklesem açılır mı verim alırmıyım performans düşermi aldığımda hdd elimde patlamasın boşa para vermeyim hdd ile ps5 oyunları oynayan varmı test eden varmı alıp almamak arasında kaldım destek olursanız sevinirim yükleme açma kırma gibi konularda çok iyiyim sadece sormak istedim soru ps5 oyunları USB hdd oynayabilirmiyim verim alırmıyım

Son düzenleme:

nomadcolossus

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 22, 2023
97
23
8
Merhaba ps5 dahili hafızası 1tb ve 4/5 oyunda doluyor ssd ve m2 ssd çok pahalı toshiba 4tb hdd var fiyatı uygun alsam ps5 oyunları oraya yüklesem açılır mı verim alırmıyım performans düşermi aldığımda hdd elimde patlamasın boşa para vermeyim hdd ile ps5 oyunları oynayan varmı test eden varmı alıp almamak arasında kaldım destek olursanız sevinirim yükleme açma kırma gibi konularda çok iyiyim sadece sormak istedim soru ps5 oyunları USB hdd oynayabilirmiyim verim alırmıyım
kardeş sağlığı yüksek 2.el SSD de işini görür HDD ler de oyunlar kasıyor

Chassis

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 17, 2025
242
56
28
bende seagate 2.5 inch 2tb usb 3.0 hdd kullanıyorum. m2 nin verdiği hızı vermiyor ama iş görür bro. oyun geçişleri ve aksiyonlarda biraz kasma yapıyor.
not: hdd yi kutusundan çıkarıp boşta kullanıyorum

Giderci

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2024
149
27
28
Bende 2TB ssd, + 4TB HDD var, extfat olarak kullanıyorum oyunları, hdd yavaş kaldığı için ffpfs olarak sıkıştırmıyorum. Takılmalar olabiliyor.

PS4'teki pkg yükle oyna kolaylığını aramıyor değilim.

11GAMEOVER

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2015
109
35
28
test amaçlı returnal oyununu hdd'de denemiştim 10-15 fps çalışıyordu:) bence 500 gb olsun ssd olsun sırayla oynarsın en azından

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
407
660
93
Bende 2 tane oyun var 5 6 tane oyun yüklemek mantıklı değil oynucağın en fazla 3 tane oyun yükle oyunu bitir diğer oyuna geç en mantıklı bu içinde 10 tane oyun olsa ne olur 10 tane oyunu aynı anda oynayamıcağımıza göre ? Boş boş yer kaplar ssd yorar flim izler gibi oyunu oyna bitir diğerine geç